preskoči na sadržaj

Osnovna škola Mate Lovraka Županja

Login
Oglasna ploča
Javne ponude
02.02.2017. 08:16
O D L U K A O UŽEM IZBORU PONUDITELJA
U svezi javnog poziva objavljenog na internet stranici Osnovne škole Mate Lovraka dana 16. siječnja 2017., ponuda broj:1/2017, za organizaciju višednevne izvanučioničke nastave - ekskurzije učenika 7.ab razreda u srednju Dalmaciju, u razdoblju od 15. lipnja do 19. lipnja 2017.,  te nakon javnog otvaranja zaprimljenih ponuda u roku određenom javnim pozivom i provedenog glasovanja članova Povjerenstva, održanog 01. veljače 2017.godine, odabrane su tri najpovoljnije ponude turističkih agencija koje će biti predstavljene roditeljima na roditeljskom sastanku.                      -MARE PANONIUM , Tours d.o.o., Vinkovci                      -APP d.d. Požega                       -Gradsko društvo Crvenog križa Županja

 

Priloženi dokumenti:
header image big.jpg

Popis udžbenika

 

 

 

Priloženi dokumenti:
RASPORED PRIJEVOZA UCENIKA.docx

ENERGETSKA OBNOVA ŠKOLE

Priloženi dokumenti:
EU PROJEKT - OS MATE LOVRAKA(1).docx

Izvješće o provedbi Zakona o pravu na pristup informacijama za 2016. godinu

PISMENE PROVJERE

 
PRIMANJE RODITELJA

 
Brojač posjeta
Ispis statistike od 29. 9. 2010.

Ukupno: 161399
Ovaj mjesec: 1856
Ovaj tjedan: 336
Danas: 50
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Ono si što čitaš
Autor: Ljubica Korov, 16. 10. 2015.

Počevši od 15. listopada  pa sve do 15. studenoga, manifestacijom Mjesec hrvatske knjige, će se promicati knjige i čitanje.


 

Ono si što čitaš!

Moto je to ovog Mjeseca hrvatske knjige, mjeseca koji jednom nogom stoji u listopadu, drugom u studenome, i na taj način jesen čini „književnijom“ od ostalih godišnjih doba.

Počevši od 15. listopada  pa sve do 15. studenoga, manifestacijom Mjesec hrvatske knjige, će se promicati knjige i čitanje.

Na cijelom području Republike Hrvatske u školama, vrtićima, domovima umirovljenika, otvorenim prostorima i knjižnicama održat će se akcije s ciljem popularizacije čitanja. Čitat će književnici, glumci, knjižničari, djeca, djedovi, bake, roditelji, slučajni prolaznici…

Na poziv djelatnika gradske knjižnice učenici 2. a i b razreda, sa svojim učiteljicama Marlenom Galović i Ivanom Juzbašić posjetili su županjsku gradsku knjižnicu. Tamo smo se susreli sa književnicom (ali i glumicom i režiserkom) Lanom Biten koja nam je predstavila svoju novu knjigu Farma Kukuriku. Kako nam je bilo pogledajte na slikama!

 

                                                                             Ivana JuzbašićPriloženi dokumenti:
2.a_i_2.b.rar


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju