preskoči na sadržaj

Osnovna škola Mate Lovraka Županja

Login
Oglasna ploča
Javne ponude
02.02.2017. 08:16
O D L U K A O UŽEM IZBORU PONUDITELJA
U svezi javnog poziva objavljenog na internet stranici Osnovne škole Mate Lovraka dana 16. siječnja 2017., ponuda broj:1/2017, za organizaciju višednevne izvanučioničke nastave - ekskurzije učenika 7.ab razreda u srednju Dalmaciju, u razdoblju od 15. lipnja do 19. lipnja 2017.,  te nakon javnog otvaranja zaprimljenih ponuda u roku određenom javnim pozivom i provedenog glasovanja članova Povjerenstva, održanog 01. veljače 2017.godine, odabrane su tri najpovoljnije ponude turističkih agencija koje će biti predstavljene roditeljima na roditeljskom sastanku.                      -MARE PANONIUM , Tours d.o.o., Vinkovci                      -APP d.d. Požega                       -Gradsko društvo Crvenog križa Županja

Popis udžbenika

JELOVNIK, CJENIK I UPLATNICA

 

 

 

Priloženi dokumenti:
RASPORED PRIJEVOZA UCENIKA.docx

ENERGETSKA OBNOVA ŠKOLE

Priloženi dokumenti:
EU PROJEKT - OS MATE LOVRAKA(1).docx

Izvješće o provedbi Zakona o pravu na pristup informacijama za 2016. godinu

PISMENE PROVJERE

 
PRIMANJE RODITELJA

 
Brojač posjeta
Ispis statistike od 29. 9. 2010.

Ukupno: 164635
Ovaj mjesec: 2277
Ovaj tjedan: 585
Danas: 52
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
RODITELJ - GOST U RAZREDU
Autor: Monika Rajković, 3. 10. 2015.

     Nakon prijedloga na roditeljskom sastanku 3. b razreda, prvi roditelj odazvao se pozivu da sudjeluje u razredom projektu "Roditelj-gost u razredu".Cilj projekta je uključiti  svakog roditelja u nastavu barem  jedan školski sat tijekom  školske  godine jer tako će se bolje  upoznati  s učenicima, atmosferom i našim razrednim okruženjem.

       Led je probio  tata Zdravko Bačić predavanjem  "Sigurno u promet". Nakon predavanja o pravilima ponašanja u prometu, zajedničkog razgovora i pokazivanja dijelova bicikla, otišli smo na školsko igralište na vožnju biciklom po poligonu.

                                                                                      


     Tata Antonije Bačić se nakon roditeljskog sastanka javio da želi obraditi temu o prometu. Nakon kratkog dogovora došao je i taj dan. Gospodin Zdravko Bačić došao je svojim biciklom, te je ponio kacigu i zaštitni prsluk. U goste smo pozvali 3. a razred sa svojom učiteljicom Zdenkom Dominković. Nakon početne treme, uslijedio je razgovor o pravilima ponašanja u prometu. Tata  je pročitao i neke zakone koje su vezane uz vožnju biciklom po kolniku. Potom su učenici pokazivali dijelove bicikla. Posebno su naglasili dijelove bicikla koji su posebno važni za sigurnost u prometu. Kratkom anketom ustanovili smo da većina djece ne koristi zaštitnu kacigu, a mnogi nemaju svjetla i zvonce na biciklu.

    Zatim smo izašli na školsko igralište koji nam je poslužio kao poligon za vožnju. Tata je pokazao kako se pravilno vozi bicikl uz rub kolnika, te davanje znakova rukom za skretanje. Učenici su vježbali vožnju bicklom u koloni i davanje znakova za skretanje.

   Učenici su bili aktivni, postavljali su pitanja o zakonima, te su jedva čekali da dođu na red za vožnju biciklom. Tata je bio vrlo zadovoljan uključivanjem u nastavu, te je ponudio daljnje sudjelovannje u projektu.

   Pozivam i ostale roditelje da pronađu temu iz prirode i društva koja ima je bliska, te se odvaže  na sudjelovanje u nastavi kao gost pred

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju