preskoči na sadržaj

Osnovna škola Mate Lovraka Županja

Login
Oglasna ploča
Javne ponude
30.04.2018. 13:33
JAVNI POZIVA ZA ORGANIZACIJU VIŠEDNEVNE IZVANUČIONIČKE NASTAVE
JAVNI POZIVA ZA ORGANIZACIJU VIŠEDNEVNE IZVANUČIONIČKE NASTAVE Školska ekskurzija 2 dana 1 noćenje  -Županja - ispred škole                 -Orahovica - Ružica grad (u povratku )                   -Krajnji cilj putovanja Planinarski dom Jankovac  

Popis udžbenika

JELOVNIK, CJENIK I UPLATNICA

PRIMANJE RODITELJA

 

 

 

Priloženi dokumenti:
RASPORED PRIJEVOZA UCENIKA.docx

Izvješće o provedbi Zakona o pravu na pristup informacijama za 2016. godinu

PISMENE PROVJERE

ENERGETSKA OBNOVA ŠKOLE

Priloženi dokumenti:
EU PROJEKT - OS MATE LOVRAKA(1).docx

 
 
Brojač posjeta
Ispis statistike od 29. 9. 2010.

Ukupno: 187582
Ovaj mjesec: 2425
Ovaj tjedan: 475
Danas: 1
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
RODITELJ - GOST U RAZREDU
Autor: Monika Rajković, 3. 10. 2015.

     Nakon prijedloga na roditeljskom sastanku 3. b razreda, prvi roditelj odazvao se pozivu da sudjeluje u razredom projektu "Roditelj-gost u razredu".Cilj projekta je uključiti  svakog roditelja u nastavu barem  jedan školski sat tijekom  školske  godine jer tako će se bolje  upoznati  s učenicima, atmosferom i našim razrednim okruženjem.

       Led je probio  tata Zdravko Bačić predavanjem  "Sigurno u promet". Nakon predavanja o pravilima ponašanja u prometu, zajedničkog razgovora i pokazivanja dijelova bicikla, otišli smo na školsko igralište na vožnju biciklom po poligonu.

                                                                                      


     Tata Antonije Bačić se nakon roditeljskog sastanka javio da želi obraditi temu o prometu. Nakon kratkog dogovora došao je i taj dan. Gospodin Zdravko Bačić došao je svojim biciklom, te je ponio kacigu i zaštitni prsluk. U goste smo pozvali 3. a razred sa svojom učiteljicom Zdenkom Dominković. Nakon početne treme, uslijedio je razgovor o pravilima ponašanja u prometu. Tata  je pročitao i neke zakone koje su vezane uz vožnju biciklom po kolniku. Potom su učenici pokazivali dijelove bicikla. Posebno su naglasili dijelove bicikla koji su posebno važni za sigurnost u prometu. Kratkom anketom ustanovili smo da većina djece ne koristi zaštitnu kacigu, a mnogi nemaju svjetla i zvonce na biciklu.

    Zatim smo izašli na školsko igralište koji nam je poslužio kao poligon za vožnju. Tata je pokazao kako se pravilno vozi bicikl uz rub kolnika, te davanje znakova rukom za skretanje. Učenici su vježbali vožnju bicklom u koloni i davanje znakova za skretanje.

   Učenici su bili aktivni, postavljali su pitanja o zakonima, te su jedva čekali da dođu na red za vožnju biciklom. Tata je bio vrlo zadovoljan uključivanjem u nastavu, te je ponudio daljnje sudjelovannje u projektu.

   Pozivam i ostale roditelje da pronađu temu iz prirode i društva koja ima je bliska, te se odvaže  na sudjelovanje u nastavi kao gost pred

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju