preskoči na sadržaj

Osnovna škola Mate Lovraka Županja

Login
Oglasna ploča
Javne ponude
02.02.2017. 08:16
O D L U K A O UŽEM IZBORU PONUDITELJA
U svezi javnog poziva objavljenog na internet stranici Osnovne škole Mate Lovraka dana 16. siječnja 2017., ponuda broj:1/2017, za organizaciju višednevne izvanučioničke nastave - ekskurzije učenika 7.ab razreda u srednju Dalmaciju, u razdoblju od 15. lipnja do 19. lipnja 2017.,  te nakon javnog otvaranja zaprimljenih ponuda u roku određenom javnim pozivom i provedenog glasovanja članova Povjerenstva, održanog 01. veljače 2017.godine, odabrane su tri najpovoljnije ponude turističkih agencija koje će biti predstavljene roditeljima na roditeljskom sastanku.                      -MARE PANONIUM , Tours d.o.o., Vinkovci                      -APP d.d. Požega                       -Gradsko društvo Crvenog križa Županja

 

Priloženi dokumenti:
header image big.jpg

Popis udžbenika

 

 

 

Priloženi dokumenti:
RASPORED PRIJEVOZA UCENIKA.docx

ENERGETSKA OBNOVA ŠKOLE

Priloženi dokumenti:
EU PROJEKT - OS MATE LOVRAKA(1).docx

Izvješće o provedbi Zakona o pravu na pristup informacijama za 2016. godinu

PISMENE PROVJERE

 
PRIMANJE RODITELJA

 
Brojač posjeta
Ispis statistike od 29. 9. 2010.

Ukupno: 158632
Ovaj mjesec: 1310
Ovaj tjedan: 467
Danas: 14
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
LAKŠE DO DOMAĆE ZADAĆE
Autor: Monika Rajković, 3. 11. 2015.

       Učenicima 3. b razreda i njihovim roditeljima od sada će biti lakše vidjeti što je za domaću zadaću. Samo trebaju klikniti na "Predmeti -treći b" i svaki dan mogu pratiti što je za domaću zadaću, ali i ostale informaciju o razredu.

        Mnogi  se roditelji suočavaju  s velikim izazovima kako naučiti djecu  odgovornom odnosu prema školskim obvezama. Jedna od važnijih obaveza je i pisanje domaćih zadaća. Potrebno je uvjeriti dijete da je pisanje zadaće i učenje korisno za njega da bi shvatilo na koji način su vještine koje uči povezane sa svakodnevnim životom.Djeca trebaju  shvatiti  da je zadaća njihova odgovornost i njihov najvažniji posao. Uza sav trud , pojedina djeca su vrlo razigrana i često zaboravljaju što imaju za domaću zadaću.

                                                                     Učiteljica Monika Rajković


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju