preskoči na sadržaj

Osnovna škola Mate Lovraka Županja

Login
Oglasna ploča
Javne ponude
02.02.2017. 08:16
O D L U K A O UŽEM IZBORU PONUDITELJA
U svezi javnog poziva objavljenog na internet stranici Osnovne škole Mate Lovraka dana 16. siječnja 2017., ponuda broj:1/2017, za organizaciju višednevne izvanučioničke nastave - ekskurzije učenika 7.ab razreda u srednju Dalmaciju, u razdoblju od 15. lipnja do 19. lipnja 2017.,  te nakon javnog otvaranja zaprimljenih ponuda u roku određenom javnim pozivom i provedenog glasovanja članova Povjerenstva, održanog 01. veljače 2017.godine, odabrane su tri najpovoljnije ponude turističkih agencija koje će biti predstavljene roditeljima na roditeljskom sastanku.                      -MARE PANONIUM , Tours d.o.o., Vinkovci                      -APP d.d. Požega                       -Gradsko društvo Crvenog križa Županja

Popis udžbenika

JELOVNIK, CJENIK I UPLATNICA

 

 

 

Priloženi dokumenti:
RASPORED PRIJEVOZA UCENIKA.docx

ENERGETSKA OBNOVA ŠKOLE

Priloženi dokumenti:
EU PROJEKT - OS MATE LOVRAKA(1).docx

Izvješće o provedbi Zakona o pravu na pristup informacijama za 2016. godinu

PISMENE PROVJERE

 
PRIMANJE RODITELJA

 
Brojač posjeta
Ispis statistike od 29. 9. 2010.

Ukupno: 164635
Ovaj mjesec: 2277
Ovaj tjedan: 585
Danas: 52
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
„In memoriam: Miroslav Tunjić“
Autor: Ana Kopić Matić, 23. 11. 2015.

„In memoriam: Miroslav Tunjić“

 

Učenici osmih razreda naše škole sudjelovali su 13. studenog 2015. u kino dvorani „Mladost“ na svečanom programu „In memoriam: Miroslav Tunjić“, u spomen na tragično preminulog nekadašnjeg učenika naše škole. Program je organiziran u sklopu nacionalne preventivne akcije „Živim život bez nasilja“ kojoj je cilj senzibilizirati javnost o problemu i pojavnosti nasilja te potaknuti cijelu zajednicu, posebno mlade na aktivno zauzimanje u izgradnji kulture nenasilja. Nositelji preventivne kampanje su Ministarstvo unutarnjih poslova,  Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta, različite organizacije civilnog društva te poznate osobe iz javnog života u ulozi promotora akcije. 


Na sam dan svečanosti, kino dvorana bila je ispunjena učenicima osmih razreda osnovnih škola iz Županje, Gunje, Bošnjaka, Gradišta i Štitara kao i učenicima prvih razreda županjskih srednjih škola te njihovim ravnateljima, nastavnicima, ali i drugim uglednim osobama iz svijeta politike, kulture i prosvjete.

Program je započeo konferencijom za medije, nakon čega je uslijedila projekcija preventivno-edukativnog dokumentranog filma „Živim život bez nasilja“, posvećenog preminulom Miroslavu Tunjiću. Po završetku filma uručene su i posebne nagrade mladima koji su svojim humanim i društveno-odgovornim ponašanjem u svojim školama odabrani kao „promotori nenasilja.“ Ispred naše škole, za „promotoricu nenasilja“ nagrađena je učenica 8. c razreda, Viktora Abramović koja se na samoj dodjeli predstavila i prigodno izrađenim plakatom s crtežima na temu borbe protiv nasilja. Viktoria je inače uzorna učenica, angažirana u svim humanitarnim akcijama škole i omiljena među vršnjacima. A kako stoji u obrazloženju školske komisije koja je sudjelovala u odabiru „promotora“, Viktoria „svojim likovnim rješenjima na vrlo zapaženim školskim panoima šalje poruku tolerancije, zaštite slabijih i nemoćnih, istovremeno naglašavajući ljepotu oko nas i u nama“. 

Trosatni program na posljetku je već tradicionalno završio kratkim koncertom poznatog zagrebačkog rock sastava „Adastra“ koji svojom glazbom i utjecajem među mladima poziva na život bez nasilja.

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju