preskoči na sadržaj

Osnovna škola Mate Lovraka Županja

Login
Oglasna ploča
Javne ponude
02.02.2017. 08:16
O D L U K A O UŽEM IZBORU PONUDITELJA
U svezi javnog poziva objavljenog na internet stranici Osnovne škole Mate Lovraka dana 16. siječnja 2017., ponuda broj:1/2017, za organizaciju višednevne izvanučioničke nastave - ekskurzije učenika 7.ab razreda u srednju Dalmaciju, u razdoblju od 15. lipnja do 19. lipnja 2017.,  te nakon javnog otvaranja zaprimljenih ponuda u roku određenom javnim pozivom i provedenog glasovanja članova Povjerenstva, održanog 01. veljače 2017.godine, odabrane su tri najpovoljnije ponude turističkih agencija koje će biti predstavljene roditeljima na roditeljskom sastanku.                      -MARE PANONIUM , Tours d.o.o., Vinkovci                      -APP d.d. Požega                       -Gradsko društvo Crvenog križa Županja

Popis udžbenika

JELOVNIK, CJENIK I UPLATNICA

 

 

 

Priloženi dokumenti:
RASPORED PRIJEVOZA UCENIKA.docx

ENERGETSKA OBNOVA ŠKOLE

Priloženi dokumenti:
EU PROJEKT - OS MATE LOVRAKA(1).docx

Izvješće o provedbi Zakona o pravu na pristup informacijama za 2016. godinu

PISMENE PROVJERE

 
PRIMANJE RODITELJA

 
Brojač posjeta
Ispis statistike od 29. 9. 2010.

Ukupno: 164635
Ovaj mjesec: 2277
Ovaj tjedan: 585
Danas: 52
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Nastup učenika naše škole u gradskoj knjižnici za djecu vrtića
Autor: Ljubica Korov, 14. 12. 2015.

Već desetak godina učenici petih ili šestih razreda kojima hrvatski jezik predaje učiteljica Ruža Mikić pripreme u suradnji s Gradskom knjižnicom Županja igrokaz za djecu županjskog vrtića.


Već desetak godina učenici petih ili šestih razreda kojima hrvatski jezik predaje učiteljica Ruža Mikić pripreme u suradnji s Gradskom knjižnicom Županja igrokaz za djecu županjskog vrtića. I ove godine tradicija nije prekinuta. 14.12. učenici 5.b razreda: Toni Vukojević, Marija Lovrinović, Marsel Bičo, Lara Batarilović i Sven Vašarhelji uspješno su izveli igrokaz Mire Gavrana "Bjelobradi dijeli darove". Rekvizite za predstavu izradila je Elena Mamić, a za fotografiranje bila je zadužena Noemi Mandić. S učiteljicom su vrijedno vježbali, ozbiljno prihvatili zadaću pa uspjeh nije izostao. Igrokaz govori o zločestoj i dobroj djeci, dobra djeca zaslužuju darove za blagdane, ali zločesti se uvijek mogu popraviti pa i oni tebaju dobiti dar. Mali gledatelji shvatili su poruku i nagradili su mlade glumce burnim pljeskom. Oduševljenje je bilo obostrano, završilo je druženjem i pjesmom uz neizbježne sokove i slatkiše. Predstava je i medijski popraćena. Mali glumci dali su intervju za Radio Županju, a članak o njima objavit će i Glas Slavonije.

                                                                                                

                                                          Ruža Mikić,ućiteljica hrvatskoga jezika  

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju