preskoči na sadržaj

Osnovna škola Mate Lovraka Županja

Login
Oglasna ploča
Javne ponude
02.02.2017. 08:16
O D L U K A O UŽEM IZBORU PONUDITELJA
U svezi javnog poziva objavljenog na internet stranici Osnovne škole Mate Lovraka dana 16. siječnja 2017., ponuda broj:1/2017, za organizaciju višednevne izvanučioničke nastave - ekskurzije učenika 7.ab razreda u srednju Dalmaciju, u razdoblju od 15. lipnja do 19. lipnja 2017.,  te nakon javnog otvaranja zaprimljenih ponuda u roku određenom javnim pozivom i provedenog glasovanja članova Povjerenstva, održanog 01. veljače 2017.godine, odabrane su tri najpovoljnije ponude turističkih agencija koje će biti predstavljene roditeljima na roditeljskom sastanku.                      -MARE PANONIUM , Tours d.o.o., Vinkovci                      -APP d.d. Požega                       -Gradsko društvo Crvenog križa Županja

 

Priloženi dokumenti:
header image big.jpg

Popis udžbenika

 

 

 

Priloženi dokumenti:
RASPORED PRIJEVOZA UCENIKA.docx

ENERGETSKA OBNOVA ŠKOLE

Priloženi dokumenti:
EU PROJEKT - OS MATE LOVRAKA(1).docx

Izvješće o provedbi Zakona o pravu na pristup informacijama za 2016. godinu

PISMENE PROVJERE

 
PRIMANJE RODITELJA

 
Brojač posjeta
Ispis statistike od 29. 9. 2010.

Ukupno: 161470
Ovaj mjesec: 1927
Ovaj tjedan: 1
Danas: 1
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Humanitarna akcija prodaje kolača!
Autor: Antun Oršolić, 9. 3. 2016.

U našoj školi od ponedjeljka 14. ožujka pa sve do Cvjetnice trajat će humanitarna akcija prodaje domaćih kolačića koje će ispeći roditelji naših učenika i nastavnici. Sav prihod od prodanih kolača dobit će roditelji teško oboljelog srednjoškolca Dine Jurića Šestića iz Vrbanje...


U ovoj humanitarnoj akciji sudjelovat će naši učenici i njihovi roditelji te nastavnici koji će kolačiće i ispeći kod kuće. Prodaja kolača u školi trajat će od ponedjeljka, 14. ožujka pa sve do Cvjetnice (nedjelja, 20. ožujka), kad će se kolačići moći kupiti kod župne crkve sv. Nikole Tavelića.

Akciju su predložili učenici osmih razreda predvođeni Dorom Prgomet, koji su osjetili potrebu pomoći teško oboljelom učeniku Obrtničko-industrijske škole u Županji, mladom Vrbanjcu Dini Juriću Šestiću.

Dino Jurić Šestić iz Vrbanje ima izuzetno rijetki oblik encefalitisa. A jedini je koji ga ima u toj dobi. Dino naime ima 17 godina i već 14 mjeseci potpuno je prikovan za krevet u zagrebačkoj klinci Fran Mihaljević. A samo koji dan prije nego što će ga bolest oboriti, bio je perspektivan sportaš i ponos svojih roditelja - stoji na stranicama TV kuće RTL.

Nismo jedini koji su se uključili u ovu akciju za spas jednog mladog života iz naše okolice. Za njega su već slične akcije radili mnogi sportski kolektivi poput Katoličke malonogometne lige regije Županja, ŽNK Zrinski Bošnjaci i drugi. Akciju podržava i nastavnički kolektiv njegove škole:

"Cijeli kolektiv Obrtničko-industrijske škole Županja svaki mjesec odvaja od plaće, nešto sredstava i evo već treći mjesec plaćamo im stan i režije, da im malo pomognemo, iako oni to zaista vrlo teško prihvaćaju, ali bolest ne pita", rekla je Dinina razrednica Branka Budinski za RTL.

IBAN (broj računa) na koji možete uplatiti donaciju je: HR9524850033200136733

 

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju