preskoči na sadržaj

Osnovna škola Mate Lovraka Županja

Login
Oglasna ploča
Javne ponude
02.02.2017. 08:16
O D L U K A O UŽEM IZBORU PONUDITELJA
U svezi javnog poziva objavljenog na internet stranici Osnovne škole Mate Lovraka dana 16. siječnja 2017., ponuda broj:1/2017, za organizaciju višednevne izvanučioničke nastave - ekskurzije učenika 7.ab razreda u srednju Dalmaciju, u razdoblju od 15. lipnja do 19. lipnja 2017.,  te nakon javnog otvaranja zaprimljenih ponuda u roku određenom javnim pozivom i provedenog glasovanja članova Povjerenstva, održanog 01. veljače 2017.godine, odabrane su tri najpovoljnije ponude turističkih agencija koje će biti predstavljene roditeljima na roditeljskom sastanku.                      -MARE PANONIUM , Tours d.o.o., Vinkovci                      -APP d.d. Požega                       -Gradsko društvo Crvenog križa Županja

Popis udžbenika

JELOVNIK, CJENIK I UPLATNICA

 

 

 

Priloženi dokumenti:
RASPORED PRIJEVOZA UCENIKA.docx

ENERGETSKA OBNOVA ŠKOLE

Priloženi dokumenti:
EU PROJEKT - OS MATE LOVRAKA(1).docx

Izvješće o provedbi Zakona o pravu na pristup informacijama za 2016. godinu

PISMENE PROVJERE

 
PRIMANJE RODITELJA

 
Brojač posjeta
Ispis statistike od 29. 9. 2010.

Ukupno: 164635
Ovaj mjesec: 2277
Ovaj tjedan: 585
Danas: 52
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Jednodnevni izlet petih razreda u Osijek
Autor: Antun Oršolić, 2. 5. 2016.

Učenici petih razreda naše škole, predvođeni razrednicima Dragom Trojanom i Antunom Oršolićem te nastavnicom Đurđicom Lovrinović posjetili su dana 29. travnja središte Slavonije i Osječko-baranjske županije, grad Osijek...


Jednodnevni izlet planiran je u sklopu školskog kurikuluma te je i realiziran na vrijeme, kako je bilo i planirano. Na izlet je pošlo tridesetroje učenika uz pratnju troje nastavnika (Drago Trojan razrednik 5.a, Antun Oršolić razrednik 5.b i Đurđica Lovrinović nastavnica prirode) i jednog roditelja (Darija Damjanović).

Na put se pošlo u 7:30 ispred naše škole, a prva "točka" izleta bio je odlazak u Portanovu, odnosno u Cinestar kino gdje smo pogledali projekciju animiranog filma "Kung-fu panda 3". Filmsku projekciju odabrali su sami učenici i nakon prikazanog dojmovi su bili odlični.

Nakon kina, naša mala ekspedicija zaputila se prema Mcdonald'su gdje smo imali dogovoren ručak, koji je bio i više nego li dobar i dovoljan. Učenici su prezadovoljni hranom i količinom iste, a i nastavnici također.

Iduća "točka" našeg izleta bio je odlazak u Muzej Slavonije, u kojem smo pogledali povijesne prikaze, uglavnom Osijeka i osječkog područja. Učenici su vidjeli kako se razvijao najveći grad Slavonije, vidjeli su brojne predmete i pomagala kojima su se služili naši preci i kako je tekao život pod Turcima, Habsburgovcima i drugima.

Po završetku obilaska muzeja nastavnici i učenici zabilježili su ovaj hvalevrijedan posjet fotografirajući se u holu muzeja, što je i naslovna slika ovog članka.

Nakon kina, Mcdonald'sa i Muzeja Slavonije zaputili smo se preko osječke Tvrđe šetnicom (Promenadom) prema ZOO vrtu. Uz kino i ručak, ovo je učenicima bila najdraža postaja našeg izleta. Vidjeli smo brojne životinje, s mnogima smo se i po prvi put susreli, a neki su imali i blisku susret s lavom, naravno bez opasnosti po život.

Zoološki vrt mnogima će ostati u sjećanju jer im je to bio i prvi posjet jednoj takvoj ustanovi. Svi su bili oduševljeni viđenim i možemo zaključiti kako je posjet Osijeku bio izuzetno uspješan. Prije povratka u autobus prošetali smo gradom, obišli i konkatedralu sv. Petra i Pavla apostola te stali na sladoled.

U autobusu je atmosfera bila vrlo vesela, učenici su bili zadovoljnim odrađenim izletom i poželjeli su uskoro ponoviti nešto slično tome.

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju