preskoči na sadržaj

Osnovna škola Mate Lovraka Županja

Login
Oglasna ploča
Javne ponude
02.02.2017. 08:16
O D L U K A O UŽEM IZBORU PONUDITELJA
U svezi javnog poziva objavljenog na internet stranici Osnovne škole Mate Lovraka dana 16. siječnja 2017., ponuda broj:1/2017, za organizaciju višednevne izvanučioničke nastave - ekskurzije učenika 7.ab razreda u srednju Dalmaciju, u razdoblju od 15. lipnja do 19. lipnja 2017.,  te nakon javnog otvaranja zaprimljenih ponuda u roku određenom javnim pozivom i provedenog glasovanja članova Povjerenstva, održanog 01. veljače 2017.godine, odabrane su tri najpovoljnije ponude turističkih agencija koje će biti predstavljene roditeljima na roditeljskom sastanku.                      -MARE PANONIUM , Tours d.o.o., Vinkovci                      -APP d.d. Požega                       -Gradsko društvo Crvenog križa Županja

Popis udžbenika

JELOVNIK, CJENIK I UPLATNICA

 

 

 

Priloženi dokumenti:
RASPORED PRIJEVOZA UCENIKA.docx

ENERGETSKA OBNOVA ŠKOLE

Priloženi dokumenti:
EU PROJEKT - OS MATE LOVRAKA(1).docx

Izvješće o provedbi Zakona o pravu na pristup informacijama za 2016. godinu

PISMENE PROVJERE

 
PRIMANJE RODITELJA

 
Brojač posjeta
Ispis statistike od 29. 9. 2010.

Ukupno: 164635
Ovaj mjesec: 2277
Ovaj tjedan: 585
Danas: 52
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Književni susret s Nadom Mihoković Kumrić
Autor: Ljubica Korov, 9. 11. 2016.

U razgovoru s djecom otkrila im je kada je počela pisati, što je Lastin rep, i zašto njen prvi uradak nosi baš taj naslov, sada već zaštićenoga leptira.


Književni susret

U Mjesecu hrvatske knjige 3. studenoga održan je književni susret sa spisateljicom Nadom Mihoković Kumrić . Učenicima 4.a , 4.b razreda i knjigoljupcima viših razreda predstavila se sa svoje dvije knjige Tko vjeruje u rode još i Lasti rep , koje su na popisu lektire, a djelo Lastin rep nagrađen je nagradom Mato Lovrak.

Cilj svakog književnog susreta je približiti djeci knjigu, pozadinu i srž djela i  motivirati ih za čitanje.

U razgovoru s djecom otkrila im je kada je počela pisati, što je Lastin rep, i zašto njen prvi uradak nosi baš taj naslov, sada već zaštićenoga leptira.

Zadovoljna pokazanim znanjem o sadržaju ovih lektira , kreativnošću učenika, našoj knjižnici poklonila je knjigu s naslovom Rep,ali ne lastin nastavak Lastinog repa.

Na kraju književnog susreta zahvalili smo se književnici na druženju, a učenik 4.b razreda, Filip Galović, predao joj je skroman darak, uradak naše UZ i pozvao ih na ponovno druženje uz novonapisano djelo.

                                                                                     Lana Ivić, 5.b

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju