preskoči na sadržaj

Osnovna škola Mate Lovraka Županja

Login
Oglasna ploča
Javne ponude
02.02.2017. 08:16
O D L U K A O UŽEM IZBORU PONUDITELJA
U svezi javnog poziva objavljenog na internet stranici Osnovne škole Mate Lovraka dana 16. siječnja 2017., ponuda broj:1/2017, za organizaciju višednevne izvanučioničke nastave - ekskurzije učenika 7.ab razreda u srednju Dalmaciju, u razdoblju od 15. lipnja do 19. lipnja 2017.,  te nakon javnog otvaranja zaprimljenih ponuda u roku određenom javnim pozivom i provedenog glasovanja članova Povjerenstva, održanog 01. veljače 2017.godine, odabrane su tri najpovoljnije ponude turističkih agencija koje će biti predstavljene roditeljima na roditeljskom sastanku.                      -MARE PANONIUM , Tours d.o.o., Vinkovci                      -APP d.d. Požega                       -Gradsko društvo Crvenog križa Županja

Popis udžbenika

JELOVNIK, CJENIK I UPLATNICA

 

 

 

Priloženi dokumenti:
RASPORED PRIJEVOZA UCENIKA.docx

ENERGETSKA OBNOVA ŠKOLE

Priloženi dokumenti:
EU PROJEKT - OS MATE LOVRAKA(1).docx

Izvješće o provedbi Zakona o pravu na pristup informacijama za 2016. godinu

PISMENE PROVJERE

 
PRIMANJE RODITELJA

 
Brojač posjeta
Ispis statistike od 29. 9. 2010.

Ukupno: 164635
Ovaj mjesec: 2277
Ovaj tjedan: 585
Danas: 52
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Svjetski dan pisanja pisama
Autor: Marijan Oršolić, 17. 5. 2017.

Budući da smo, htjeli mi to ili ne, postali dijelom informatičke revolucije, mi u OŠ Mate Lovrak odlučili smo zakoračiti korak u natrag u ona jednostavnija vremena s namjerom da ukažemo na opasnost nestajanja predivne tradicije pisanja pisama.

 


 Naime, 11. svibnja obilježava se Svjetski dan pisanja pisama. U skladu s time, okušali smo se u iskazivanju osjećaja kroz pisanu riječ. Kako bi ovu akciju učinili zanimljivijom, učenici su jedni drugima pisali pisma s idejom da će do njih stići za 30-ak godina. Bilo je uistinu predivno vidjeti iznenađenja i emocije na njihovim licima kada bi pročitali pismo namijenjeno upravo njima. Na ovaj način učenici su naučili koji su elementi potrebni u sastavljanju pisma te ujedno i spoznali ljepotu i čar iskazivanja osjećaja na ovaj način. Bilo je smijeha, elemenata iznenađenja, ali i pokoja suza.

 

 

 

 

 

Jednostavnom kratkom aktivnošću, potaknuli smo učenje i jačanje prijateljskih veza te ujedno obilježili Svjetski dan pisanja pisama.

Ivana Tešić

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju