preskoči na sadržaj

Osnovna škola Mate Lovraka Županja

Login
Oglasna ploča
Javne ponude
02.02.2017. 08:16
O D L U K A O UŽEM IZBORU PONUDITELJA
U svezi javnog poziva objavljenog na internet stranici Osnovne škole Mate Lovraka dana 16. siječnja 2017., ponuda broj:1/2017, za organizaciju višednevne izvanučioničke nastave - ekskurzije učenika 7.ab razreda u srednju Dalmaciju, u razdoblju od 15. lipnja do 19. lipnja 2017.,  te nakon javnog otvaranja zaprimljenih ponuda u roku određenom javnim pozivom i provedenog glasovanja članova Povjerenstva, održanog 01. veljače 2017.godine, odabrane su tri najpovoljnije ponude turističkih agencija koje će biti predstavljene roditeljima na roditeljskom sastanku.                      -MARE PANONIUM , Tours d.o.o., Vinkovci                      -APP d.d. Požega                       -Gradsko društvo Crvenog križa Županja

 

Priloženi dokumenti:
header image big.jpg

Popis udžbenika

 

 

 

Priloženi dokumenti:
RASPORED PRIJEVOZA UCENIKA.docx

ENERGETSKA OBNOVA ŠKOLE

Priloženi dokumenti:
EU PROJEKT - OS MATE LOVRAKA(1).docx

Izvješće o provedbi Zakona o pravu na pristup informacijama za 2016. godinu

PISMENE PROVJERE

 
PRIMANJE RODITELJA

 
Brojač posjeta
Ispis statistike od 29. 9. 2010.

Ukupno: 161399
Ovaj mjesec: 1856
Ovaj tjedan: 336
Danas: 50
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
ČETVRTAŠI U ZAGORSKIM BREGIMA
Autor: Monika Rajković, 19. 6. 2017.

Škola u prirodi – HRVATSKO ZAGORJE Dana 24. svibnja 2017. svanulo je dugo iščekivano jutro kada su učenici četvrtih razreda radosno krenuli na put u Hrvatsko zagorje u pratnji učiteljice i voditeljice Zdenke Dominković, učiteljice Marlene Galović (zamjena) te učiteljice-pripravnice Marine Benaković. Tijekom  tri dana posjetili su varždinske znamenitosti, dvorac Trakošćan, etno selo Kumrovec...a kako im je bilo pročitajte pod OPŠIRNIJE  i pogledajte FOTOGALERIJU


Škola u prirodi započela je vrlo ugodnom vožnjom prema gradu Varaždinu. Po dolasku u Varaždin, najprije smo razgledavali grad u pratnji lokalnog vodiča, a potom je uslijedilo opće veselje – ručak u McDonald's-u. Nakon ručka, uputili smo se prema Gornjoj Stubici gdje smo posjetili barokni dvorac Oršić i Muzej seljačkih buna, spomenik M. Gubecu te dobro poznatu Gupčevu lipu. Zatim, već pomalo umorni, odlazimo u Terme Jezerčica gdje slijedi smještaj u hotelske sobe te vrijeme za odmor, druženje, kupanje i zabavu na bazenima.

Iduće jutro, nakon doručka, uputili smo se prema čuvenom dvorcu obitelji Drašković – Trakošćanu, kojeg smo s oduševljenjem razgledavali u pratnji stručnog vodiča. Nakon toga uslijedila je vožnja prema Krapini gdje smo posjetili vrlo poznati Muzej krapinskih neandertalaca, a potom se vratili nazad u terme na ručak te cijelo poslijepodne iskoristili za kupanje, druženje i zabavu.

Treći i posljednji dan naše ekskurzije započeo je doručkom i kupanjem na bazenima, a potom spremanjem soba, ručkom te odjavom iz hotela nakon čega smo se uputili prema Kumrovcu kako bi posjetili Muzej „Staro selo“ Kumrovec. Također uz stručno vodstvo, obilazili smo muzej na otvorenom, ali i naučili kako su ljudi toga kraja nekada živjeli te čime su se bavili.

Za kraj ove vesele avanture smo se počastili i sladoledom te pomalo iscrpljeni, ali jako zadovoljni i sretni što je sve prošlo u redu i što smo bogatiji za još jedno iskustvo i predivnu uspomenu, koje će se zasigurno svi rado sjećati, krenuli prema Slavoniji, prema našoj Županji. Dolazak pred školu bio je oko 20 sati gdje su nas dočekala radosna lica nestrpljivih roditelja.

Kako nam je zaista bilo, možete pogledati i u fotogaleriji!

Marina Benaković

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju