preskoči na sadržaj

Osnovna škola Mate Lovraka Županja

Login
Oglasna ploča
Javne ponude
30.11.2018. 13:00
ODLUKA O ODABIRU PONUDITELJA
HRVATSKI CRVENI KRIŽ GRADSKO DRUŠTVO CRVENOGKRIŽA ŽUPANJA, odabran je za organizaciju ekskurzije učenika 4. i  7. razreda na Područje SREDNJE DALMACIJE.

JELOVNIK, CJENIK I UPLATNICA

KUHINJA

Priloženi dokumenti:
CJENIK.pdf
UPLATNICA 2018.-2019..docx

Popis udžbenika

PRIMANJE RODITELJA

 

 

 

Priloženi dokumenti:
RASPORED PRIJEVOZA UCENIKA.docx

Izvješće o provedbi Zakona o pravu na pristup informacijama za 2016. godinu

PISMENE PROVJERE

ENERGETSKA OBNOVA ŠKOLE

Priloženi dokumenti:
EU PROJEKT - OS MATE LOVRAKA(1).docx

 
 
Brojač posjeta
Ispis statistike od 29. 9. 2010.

Ukupno: 209269
Ovaj mjesec: 1929
Ovaj tjedan: 192
Danas: 63
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
SANDUČIĆ POVJERENJA
Autor: Marijan Oršolić, 8. 11. 2017.

SANDUČIĆ POVJERENJA

Dragi učenici!

            Na inicijativu vaših kolega, predstavnika razreda u Vijeću učenika, u školi je nedavno postavljan tzv. sandučić povjerenja. Radi se o malom poštanskom sandučića koji se nalazi u holu škole, pored blagavaonice, a koji je namijenjen vašim komentarima, razmišljanjima, primjedbama, prijedlozima. Svima nam je poznato kako se ponekad lakše izraziti pismeno, nego usmeno. Čovjek se nerijetko osjeća i slobodnije izraziti se o nečemu ukoliko može ostati anoniman. Imajući na umu ove činjenice, kao i uvjerenje da zasigurno imate što za reći, pozivamo vas da s nama podijelite vaša razmišljanja.


Možete nam pisati što vam se sviđa ili ne sviđa u školi, nastavi, odnosima u razredu ili van njega; davati ideje kako unaprijediti i zajednički poboljšati rad i atmosferu u školi. Sandučić povjerenja "otvoren" je i za vaša pitanja o učenju, školi, životu, problemima odrastanja... Posebno vas molimo da prijavite sva neprimjerena ponašanja u školi za koja mislite da nisu ispravna, da ugrožavaju druge, a koja na neki način doživljavate ili vidite pored sebe.

U nadi da zajednički možemo puno više napraviti i želji da se svi ugodno i zadovoljno osjećamo u školi, srdačno vas pozdravljamo!

Ravnatelj i stručna služba škole

Odgovore na vaša pitanja stavljat ćemo na oglasnu ploču u holu škole. Kako biste znali na koje pitanje odgovaramo, poželjno je da napišete neki naslov tom pitanju ili da se potpišete šifrom, ukoliko želite ostati anonimni.

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju