preskoči na sadržaj

Osnovna škola Mate Lovraka Županja

Login
Oglasna ploča
Javne ponude
02.02.2017. 08:16
O D L U K A O UŽEM IZBORU PONUDITELJA
U svezi javnog poziva objavljenog na internet stranici Osnovne škole Mate Lovraka dana 16. siječnja 2017., ponuda broj:1/2017, za organizaciju višednevne izvanučioničke nastave - ekskurzije učenika 7.ab razreda u srednju Dalmaciju, u razdoblju od 15. lipnja do 19. lipnja 2017.,  te nakon javnog otvaranja zaprimljenih ponuda u roku određenom javnim pozivom i provedenog glasovanja članova Povjerenstva, održanog 01. veljače 2017.godine, odabrane su tri najpovoljnije ponude turističkih agencija koje će biti predstavljene roditeljima na roditeljskom sastanku.                      -MARE PANONIUM , Tours d.o.o., Vinkovci                      -APP d.d. Požega                       -Gradsko društvo Crvenog križa Županja

 

Priloženi dokumenti:
header image big.jpg

Popis udžbenika

 

 

 

Priloženi dokumenti:
RASPORED PRIJEVOZA UCENIKA.docx

ENERGETSKA OBNOVA ŠKOLE

Priloženi dokumenti:
EU PROJEKT - OS MATE LOVRAKA(1).docx

Izvješće o provedbi Zakona o pravu na pristup informacijama za 2016. godinu

PISMENE PROVJERE

 
PRIMANJE RODITELJA

 
Brojač posjeta
Ispis statistike od 29. 9. 2010.

Ukupno: 161470
Ovaj mjesec: 1927
Ovaj tjedan: 1
Danas: 1
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
TERENSKA NASTAVA TREĆIH RAZREDA
Autor: Monika Rajković, 1. 10. 2015.

U srijedu 16.rujna 2015. učenici trećih razreda naše škole bili su na terenskoj nastavi.

Tema je bila  "Prometna sredstva i prometnice". Posjetili su rijeku Savu i  željezniči kolodvor, te su promatrali promet u gradu Županji.

 


      Učiteljice  Zdenka Dominković i Monika Rajković  organizirale su terensku nastavu za treće razrede. Nakon prva dva sata u školi učenici i učiteljice uputili su se prema središtu grada Županje. Zastajali su pored svakog prometnog znaka, vozila, prometnice, te ponavljali svoje znanje o prometu. Duže su se zadržali kod novoga kružnog toka gdje su učiteljice objašnjavale pravila ponašanja na kolniku, ali i na pločniku.

     Posebno zanimljivo je učenicima bilo na željezničkom kolodvoru. Prometnik je bio vrlo susretljiv i  učenicima je objasnio povijest željeznice u Županji. Iznenađenje je bio vlak  u koji su učenici ušli i sjedili dok nije bilo vrijeme za polazak.

   Nakon toga posjetili su i rijeku Savu po kojoj se prometuje riječnim brodovima. Sava je bila vrlo niska,pa je i to događaj koji je učenicima bio jako zanimljiv jer su se mogli spustiti na obalu i promatrati životinje (ribice, žabe, zmije).

     S obzirom da je bilo jako vruće učiteljice i učenici počastili su se sladoledom , te krenuli put škole . Učenici su zadovoljni ovakvim oblikom nastave jer ono što dožive pamte više nego ono što samo čuju.

 

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju