preskoči na sadržaj

Osnovna škola Mate Lovraka Županja

Login
Oglasna ploča
Javne ponude
02.02.2017. 08:16
O D L U K A O UŽEM IZBORU PONUDITELJA
U svezi javnog poziva objavljenog na internet stranici Osnovne škole Mate Lovraka dana 16. siječnja 2017., ponuda broj:1/2017, za organizaciju višednevne izvanučioničke nastave - ekskurzije učenika 7.ab razreda u srednju Dalmaciju, u razdoblju od 15. lipnja do 19. lipnja 2017.,  te nakon javnog otvaranja zaprimljenih ponuda u roku određenom javnim pozivom i provedenog glasovanja članova Povjerenstva, održanog 01. veljače 2017.godine, odabrane su tri najpovoljnije ponude turističkih agencija koje će biti predstavljene roditeljima na roditeljskom sastanku.                      -MARE PANONIUM , Tours d.o.o., Vinkovci                      -APP d.d. Požega                       -Gradsko društvo Crvenog križa Županja

 

Priloženi dokumenti:
header image big.jpg

Popis udžbenika

 

 

 

Priloženi dokumenti:
RASPORED PRIJEVOZA UCENIKA.docx

ENERGETSKA OBNOVA ŠKOLE

Priloženi dokumenti:
EU PROJEKT - OS MATE LOVRAKA(1).docx

Izvješće o provedbi Zakona o pravu na pristup informacijama za 2016. godinu

PISMENE PROVJERE

 
PRIMANJE RODITELJA

 
Brojač posjeta
Ispis statistike od 29. 9. 2010.

Ukupno: 161399
Ovaj mjesec: 1856
Ovaj tjedan: 336
Danas: 50
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
UZ „Pčelica“
Autor: Marijan Oršolić, 11. 1. 2017.

Ove školske godine u UZ „Pčelica“ uključeni su u rad i učenici mlađe dobi, iz drugog razreda i marljivo sudjeluju u svim radionicama Zadruge. Izrađuju se prigodni ukrasi od eko materijala, keramički predmeti, ukrasi od papira, čestitke, okviri za slike, slike izrađene tehnikom enkaustike(voštanim bojama uz pomoć glačala) za koje smo dobili posebnu pohvalu na županijskoj smotri u Vođincima, a i bile su i zapažene na državnoj smotri zadruga u Zadru.


Naši zadrugari posebno vole prezentirati svoje radove u prostorijama škole, a izlagali su radove i na Trgu u okviru manifestacije „Advent u Županji“

Najvrjednije zadrugarke su učenice 6.b razreda: Lara Batarilović i Đordić Lucija koje uvijek sudjeluju na svim radionicama, a bile su aktivne i na radionici u Ernestinovu na međužupanijskom skupu učeničkih zadruga izrađujući božićne ukrase. Ističu se nesebičnim pomaganjem u radu drugim zadrugarima.

Izuzetan doprinos radu Zadruge daju dvije mlade profesorice: Ivana Tešić i Magdalena Šestan koje su se uključile u rad sekcija i zajedno s učenicima i voditeljicama sekcija rade u veseloj i ugodnoj atmosferi, često uz šalu i pjesmu.

U narednim mjesecima pripremamo proizvode  za županijsku smotru i za izlaganje na državnoj smotri predstavljajući najbolje proizvode .

fotografije:http://os-mlovraka-zu.skole.hr/fotogalerija?show=album&id=123

                                             Voditeljice sekcija: Josipa Vincetić

                                                                         Slavica Kuzmić    

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju