preskoči na sadržaj

Osnovna škola Mate Lovraka Županja

Login
Oglasna ploča
Javne ponude
02.02.2017. 08:16
O D L U K A O UŽEM IZBORU PONUDITELJA
U svezi javnog poziva objavljenog na internet stranici Osnovne škole Mate Lovraka dana 16. siječnja 2017., ponuda broj:1/2017, za organizaciju višednevne izvanučioničke nastave - ekskurzije učenika 7.ab razreda u srednju Dalmaciju, u razdoblju od 15. lipnja do 19. lipnja 2017.,  te nakon javnog otvaranja zaprimljenih ponuda u roku određenom javnim pozivom i provedenog glasovanja članova Povjerenstva, održanog 01. veljače 2017.godine, odabrane su tri najpovoljnije ponude turističkih agencija koje će biti predstavljene roditeljima na roditeljskom sastanku.                      -MARE PANONIUM , Tours d.o.o., Vinkovci                      -APP d.d. Požega                       -Gradsko društvo Crvenog križa Županja

Izvješće o provedbi Zakona o pravu na pristup informacijama za 2016. godinu

ENERGETSKA OBNOVA ŠKOLE

Priloženi dokumenti:
EU PROJEKT - OS MATE LOVRAKA(1).docx

PISMENE PROVJERE

Popis udžbenika

 

 

 

Priloženi dokumenti:
RASPORED PRIJEVOZA UCENIKA.docx

 
PRIMANJE RODITELJA

 
Brojač posjeta
Ispis statistike od 29. 9. 2010.

Ukupno: 148527
Ovaj mjesec: 2660
Ovaj tjedan: 851
Danas: 61
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Božićna priredba
Autor: Marijan Oršolić, 19. 1. 2017.

Povodom Božića i Nove godine u dvorani Kristal-Sladorana 23. 12. 2016. održana je svečana priredba, koju su pripremili učenici nižih razreda sa svojim učiteljicama razredne nastave: Ljiljanom Zovkić, Leom Šimunović, Marlenom Galović, Ivanom Juzbašić, Zdenkom Dominković, Monikom Rajković i učiteljicama; engleskoga jezika Ivom Majačić, njemačkoga jezika Anom Vitić.

Da program bude na visokoj razini doprinijeli su:-pjevački zbor koji vodi učiteljica Marija Knežević Baračević, gimnastičarke učiteljice Anice Kljajić, konferansa učiteljice Radojke Matić. Dvoranu je uredila učiteljica Klara Matić Benčik, tehnička potpora učitelji: Stjepan Lešić, Antun Oršolić i Domagoj Janjić.


Izvođači su glumom, plesom i igrom oduševljavali publiku, a ona ih je ih je nagrađivala toplim, dugotrajnim pljeskom i veselim osmjesima.

Prisutnima sretan, blagoslovljen Božić i veselu, uspješnu novu godinu poželio je ravnatelj škole Marijan Oršolić. Zahvalio učenicima i učiteljima na ugodnom i veselom dočaravanju Božića, velikom odazivu učenika, roditelja, djelatnika…

Zahvalio roditeljima što zajedno s učiteljima motiviraju svoju djecu, što su im ogledni primjer razvijanja pozitivne slike o sebi, izgradnje samopouzdanja i optimizma, naglasivši da optimizam smanjuje rizik depresije kod djece, poboljšava školski uspjeh, tjelesno i psihičko zdravlje koje će im  biti potrebno tijekom odrastanja.

Škola je mjesto gdje se spajaju dvije važne spone- edukacija i zabava. Edukacija ne mora uvijek pričinjavati zadovoljstvo. Dijete se ima pravo na nju ljutiti, ali takva emocija će mu pomoći naučiti da sve izazove treba izdržati, da radost i zadovoljstvo proizlaze iz rada i urađenog zadatka.

Volite i prihvatite djecu onakvu kakva jesu, jer najviše vas trebaju kada najmanje zaslužuju.

Znam da svi želite najbolje za svoje dijete, ali ne zaboravite da to žele i učitelji, stručni suradnici i ja ravnatelj.

Na kraju su voditelji; Patricija Kobaš i Ivano Čačić svima prisutnima uputili zajedničku čestitku riječima:

NEKA BUDE BOLJE, NEG´JE BILO LANI,

CIJELOJ ŠKOLSKOJ ZAJEDNICI

SRETNI BOŽIĆNI I NOVOGODIŠNJI BLAGDANI!

link:http://os-mlovraka-zu.skole.hr/fotogalerija?show=album&id=125

                                                                              Jelena i Mirna

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju