preskoči na sadržaj

Osnovna škola Mate Lovraka Županja

Login
Oglasna ploča
Javne ponude
30.04.2018. 13:33
JAVNI POZIVA ZA ORGANIZACIJU VIŠEDNEVNE IZVANUČIONIČKE NASTAVE
JAVNI POZIVA ZA ORGANIZACIJU VIŠEDNEVNE IZVANUČIONIČKE NASTAVE Školska ekskurzija 2 dana 1 noćenje  -Županja - ispred škole                 -Orahovica - Ružica grad (u povratku )                   -Krajnji cilj putovanja Planinarski dom Jankovac  

Popis udžbenika

JELOVNIK, CJENIK I UPLATNICA

PRIMANJE RODITELJA

 

 

 

Priloženi dokumenti:
RASPORED PRIJEVOZA UCENIKA.docx

Izvješće o provedbi Zakona o pravu na pristup informacijama za 2016. godinu

PISMENE PROVJERE

ENERGETSKA OBNOVA ŠKOLE

Priloženi dokumenti:
EU PROJEKT - OS MATE LOVRAKA(1).docx

 
 
Brojač posjeta
Ispis statistike od 29. 9. 2010.

Ukupno: 187582
Ovaj mjesec: 2425
Ovaj tjedan: 475
Danas: 1
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
POZIV NA ŽUPANIJSKO NATJECANJE IZ GEOGRAFIJE
Autor: Marijan Oršolić, 8. 2. 2017.

Županijsko natjecanje iz geografije održat će se 23. veljače 2017. godine u Osnovnoj školi Mate Lovraka u Županji, s početkom u 10 sati. Molimo sve sudionike da dođu barem 20 minuta prije početka natjecanja.

Povjerenstvo čestita svim učenicima koji su sudjelovali na školskom natjecanju, kao i njihovim mentoricama i mentorima, a posebice onima koji su se kvalificirali na županijsko natjecanje.


U privitku Vam šaljemo konačne tablice pozvanih učenika na županijsko natjecanje iz geografje za Vukovarsko-srijemsku županiju u školskoj godini 2016./2017. Popis pozvanih učenika kao i pragove za kvalifikaciju, donijelo je županijsko povjerenstvo na sjednici održanoj 6. veljače 2017. godine. Na sjednici je sudjelovalo 12 od ukupno 14 članova povjerenstva.

Povjerenstvo je prije izrade tablice i konačnog popisa pozvanih učenika pregledalo sve pristigle ispite i napravilo potrebne korekcije ostvarenih bodova (koje možete vidjeti u tablicama) Tijekom pregledavanja uočeno je da se ponavljaju pojedine pogreške tijekom provođenja školskih natjecanja, posebice kod ispravljanja ispita, na koje, ovim putem, povjerenstvo želi skrenuti pozornost poštovanim kolegicama i kolegama u pojedinim školama.

Priznavati samo odgovore u onom obliku u kojem su navedena u listu za rješenje, drugačiji odgovori ne bi se smjeli priznavati.
Posebnu pozornost posvetiti pisanju velikih i malih slova kod geografskih naziva, te poštivanju načela standardnog hrvatskog jezika.
Bilo kakvo podebljavanje, križanje ili korigiranje odgovora na ispitu rezultira nepriznavanjem odgovora. Čak i najmanja korekcija nije dozvoljena.
Učenike potaknuti da kod pisanja pisanoga maloga slova „o“ i pisanoga maloga slova „a“ pripaze, jer u mnogim primjerima nije jasno koje je slovo napisano.
Nikako koristiti piši-briši olovku ili bilo kakvo drugo pisalo osim kemijske olovke sa plavom tintom koja se ne briše.

Napominjem, kako cilj povjerenstva nikako nije obezvrijediti, umanjiti ili nagrditi nečiji rad, već samo osigurati da svi učenici u našoj županiji imaju jednake uvijete i pravila u provođenju natjecanja.

Bodovni pragovi kvalifikacije na županijsko natjecanje, kao i broj pozvanih  učenika u pojedinim razredima vidljivi su u tablici:

RAZRED

BODOVNI PRAG

BROJ UČENIKA

5. razred

53

22

6. razred

38

20

7. razred

45

22

8. razred

42

20

 

Županijsko natjecanje održat će se 23. veljače 2017. godine u Osnovnoj školi Mate Lovraka u Županji, s početkom u 10 sati. Molimo sve sudionike da dođu barem 20 minuta prije početka natjecanja.

Povjerenstvo čestita svim učenicima koji su sudjelovali na školskom natjecanju, kao i njihovim mentoricama i mentorima, a posebice onima koji su se kvalificirali na županijsko natjecanje.

 

Srdačan pozdrav,

Željko Budimir, prof.

Predsjednik županijskog povjerenstva
za natjecanje iz geografije Vukovarsko-srijemske županije
u školskoj godini 2016./2017.Priloženi dokumenti:
tablica.xls (1.85 MB)


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju