preskoči na sadržaj

Osnovna škola Mate Lovraka Županja

Login
Oglasna ploča
Javne ponude
02.02.2017. 08:16
O D L U K A O UŽEM IZBORU PONUDITELJA
U svezi javnog poziva objavljenog na internet stranici Osnovne škole Mate Lovraka dana 16. siječnja 2017., ponuda broj:1/2017, za organizaciju višednevne izvanučioničke nastave - ekskurzije učenika 7.ab razreda u srednju Dalmaciju, u razdoblju od 15. lipnja do 19. lipnja 2017.,  te nakon javnog otvaranja zaprimljenih ponuda u roku određenom javnim pozivom i provedenog glasovanja članova Povjerenstva, održanog 01. veljače 2017.godine, odabrane su tri najpovoljnije ponude turističkih agencija koje će biti predstavljene roditeljima na roditeljskom sastanku.                      -MARE PANONIUM , Tours d.o.o., Vinkovci                      -APP d.d. Požega                       -Gradsko društvo Crvenog križa Županja

 

Priloženi dokumenti:
header image big.jpg

Popis udžbenika

 

 

 

Priloženi dokumenti:
RASPORED PRIJEVOZA UCENIKA.docx

ENERGETSKA OBNOVA ŠKOLE

Priloženi dokumenti:
EU PROJEKT - OS MATE LOVRAKA(1).docx

Izvješće o provedbi Zakona o pravu na pristup informacijama za 2016. godinu

PISMENE PROVJERE

 
PRIMANJE RODITELJA

 
Brojač posjeta
Ispis statistike od 29. 9. 2010.

Ukupno: 161470
Ovaj mjesec: 1927
Ovaj tjedan: 1
Danas: 1
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
IZLET U KOPAČKI RIT – NEDIRNUTA LJEPOTA MOČVARA
Autor: Marijan Oršolić, 22. 5. 2017.

Učenici 2.a,3.a i 3.b razreda naše škole posjetili su 16.5.2017. sa svojim učiteljicama Leom Šimunović,Ivanom Juzbašić (zamjena : Janjić Domagoj) i Marlenom Galović  Kopački rit.

         Krenuli smo autobusom ispred škole u 8 sati. Izlet je započeo ugodnom vožnjom uz pratnju vodiča do PARKA PRIRODE KOPAČKI RIT, koji je u svijetu poznat po fenomenu jata ptica i jedan je od najvećih i najatraktivnijih očuvanih izvornih močvarnih prostora Europe. Brojni rukavci i jezerca uz rijeku Dunav te bogatstvo vode razvili su zanimljiv životinjski i biljni svijet. Po dolasku u Park prirode pogledali smo video prezentaciju i multimedijalnu izložbu biljnog i životinjskog svijeta..


Potom smo se  vozili turističkim vlakićem od Prijemnog centra Mali Sakadaš do pristaništa brodova. Slijedilo je panoramsko razgledavanje posebnog zoo-rezervata brodom uz stručnog vodiča u trajanju od oko sat vremena, i povratak na Prijemni centar turističkim vlakićem .Iskoristili smo priliku poigrati se na dječjem igralištu ispred Prijemnog centra prije odlaska u suvenirnicu. Vrlo opuštajuća i zabavna bila je šetnja drvenom šetnicom preko jezera Mali Sakadaš.Šetnica nas je dovela do restorana Didin konak gdje smo ručali ukusan ručak  i poigrali se u prekrasno uređenom dvorištu restorana.Umorni i zadovoljni uputili smo se kući autobusom oko 15.sati.Povratak pred školu bio je oko 16.15 sati.Poučno,zabavno i nezaboravno iskustvo!
PPT prezentacija sa fotografijama je u prilogu.

slike možete pogledati na linku:

http://os-mlovraka-zu.skole.hr/fotogalerija?show=album&id=135

                                                                         Učiteljica Marlena Galović

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju