preskoči na sadržaj

Osnovna škola Mate Lovraka Županja

Login
Školski list Lobi

JELOVNIK, CJENIK I UPLATNICA

KUHINJA

PRIMANJE RODITELJA

Priloženi dokumenti:
PRIMANJE RODITELJA 2019.-2020..pdf

 

 

 

Priloženi dokumenti:
RASPORED ZVONJENJA I VOZNJE.pdf

Popis udžbenika

Izvješće o provedbi Zakona o pravu na pristup informacijama za 2016. godinu

PISMENE PROVJERE

 
 
Brojač posjeta
Ispis statistike od 6. 5. 2020.

Ukupno: 35981
Ovaj mjesec: 534
Ovaj tjedan: 455
Danas: 3
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Popis online alata korisnih za upoznavanje i ponavljanje gradiva
Autor: Valentina Kobašević, 25. 11. 2019.

Tijekom školske godine potrebno je usvojiti puno novog gradiva. Razvojem novih tehnologija, prvenstveno Interneta, mnogi učenički materijali postali su dostupni i na Internetu. U ovome članku vam donosimo popis online alata za upoznavanje i ponavljanje nastavnog sadržaja. Pomoću ovih alata možete jednostavno ponoviti već obrađeno gradivo ili se upoznati s gradivom koje ste propustili zbog izostanaka.

Edutorij: online alat za upoznavanje s gradivom matematike, fizike, kemije i biologije za 7. i 8. razred. Potpuno je besplatan, nije potrebna nikakva registracija, svi su materijali otključani. Nakon svake nastavne jedinice i cjeline nalaze se i kratki kvizovi za provjeru znanja.

Link: https://edutorij.e-skole.hr/share/page/home-page


 

eLektire: besplatni pristup lektirama za osnovnu i srednju školu. Lektire možete potražiti prema imenu autora ili djela. Za besplatni pristup lektirama potrebno se prijaviti  AAI@Edu.HR elektroničkim identitetom (podaci za prijavu na e-Dnevnik).

Link: https://lektire.skole.hr/

Phet simulacije: alat za pristup animacijama iz matematike, fizike, biologije. Animacije možete pretraživati prema razredima (školski nivoi) ili predmetu. Dio animacija još nije preveden, ali ih možete koristiti na engleskom jeziku. Pojedine se animacije mogu pokrenuti u internetskom pregledniku, a za pojedine je potrebno instalirati Javu.

Link: https://phet.colorado.edu/bs/simulations/category/by-level/elementary-school

Skole.hr – Portal za škole: na portalu možete pročitati mnoge vijesti vezane za obrazovanje i pristupiti mnogim digitalnim sadržajima. Klikom na nastavni predmet, besplatno i bez ikakve registracije možete pristupiti različitim digitalnim materijalima.

Link: http://www.skole.hr/digitalni-sadrzaji

e-laboratorij: portal na kojem možete pronaći jako puno interaktivnih alata za izradu digitalnih materijala poput kvizova i videozapisa. Izradom kvizova o nekome gradivu učenici mogu jako puno naučiti gradiva i ujedno testirati vlastito znanje.

Link: http://e-laboratorij.carnet.hr/

Mozaik: web stranica napravljena u suradnji s nakladnikom Alfa. Pristup pojedinim materijalima je besplatan, a dio je moguć uz AAI@Edu.HR elektronički identitet ili pomoću koda iz Alfinog udžbenika koji se nalazi na kraju udžbenika ili radne bilježnice.

Link: https://www.mozaweb.com/hr/index.php

esfera: web stranica napravljena u suradnji s nakladničkom kućom Školska knjiga. Za pristup materijalima potrebno je napraviti korisnički račun.

Link: https://www.e-sfera.hr/

Izzi portal: web stranica napravljena u suradnji s Profil - Klett nakladničkom kućom. Pristup materijalima se može ostvariti pomoću AAI@Edu.HR elektroničkog identiteta.

Link: https://www.profil-klett.hr/izzi/

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju