preskoči na sadržaj

Osnovna škola Mate Lovraka Županja

Login
Školski list Lobi

JELOVNIK, CJENIK I UPLATNICA

KUHINJA

PRIMANJE RODITELJA

Priloženi dokumenti:
PRIMANJE RODITELJA 2019.-2020..pdf

 

 

 

Priloženi dokumenti:
RASPORED ZVONJENJA I VOZNJE.pdf

Popis udžbenika

Izvješće o provedbi Zakona o pravu na pristup informacijama za 2016. godinu

PISMENE PROVJERE

 
 
Brojač posjeta
Ispis statistike od 6. 5. 2020.

Ukupno: 35981
Ovaj mjesec: 534
Ovaj tjedan: 455
Danas: 3
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
ORGANIZACIJA NASTAVE OD 25.5.2020.
Autor: Marijan Oršolić, 22. 5. 2020.

Poštovani roditelji,

S radošću vam javljamo da je škola osigurala prostorne uvjete koje traži HZJZ,  te je sve spremno i za povratak učenika  od 1. do 4. razreda u školske klupe.

Roditelji više ne moraju potpisivati izjavu i mogu slati djecu u školu bez obzira na radni status, ali trebaju izvjestiti svoje razrednike o razlogu eventualnog nedolaska učenika na nastavu kako bi se isti evidentirao u e-dnevnik. Učenici predmetne nastave nastavljaju s online nastavom do kraja školske godine.

Nastava će se odvijati u jednoj  smjene i svaki razredni odjel će imati samo svoju učionicu. U ponedjeljak 25. svibnja učenici dolaze u školu po redovitom rasporedu  od 8 sati . Prijevoz za učenike putnike sa Šlajsa će biti organiziran.


Mi ćemo biti u mogućnosti organizirati nastavu na način da svi učenici jednog razrednog odjela mogu biti zajedno u istoj učionici uz poštivanje mjera sigurnosti zbog sprječavanja širenja zaraze.
Nastava će biti organizirana za sve predmete pa i Izbornu nastavu po uobičajenom rasporedu koji će se možda minimalno mijenjati, a o svemu će te biti informirani na vrijeme (najkasnije u ponedjeljak). Učenici koji  iz objektivnih ili subjektivnih razloga neće dolaziti u školu pratit će nastavu na HRT 3 i od svojih učitelja  dobivati zadatke.

Molimo roditelje da ne ulaze u školu prilikom dovođenja djeteta na nastavu. Važno je napomenuti da učenici mogu sami, bez pratnje, dolaziti u školu.

Kako bi bili detaljnije informirani o načinu zaštite vaše djece i načinu organiziranja nastave prilažemo vam upute Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i preporuke Ministarstva znanosti i obrazovanja na kraju teksta. O svim dodatnim informacijama bit ćete pravovremeno obaviješteni od strane razrednih učiteljica.

Lijepo pozdravljam svima
Marijan Oršolić , ravnatelj OŠ Mate Lovraka Županja

 

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju